• Πολυτεχνείου 17B, Θεσσαλονίκη
 • +(30) 2315000430
 • +(30) 6995265111
 • [email protected]
Επιστροφή

ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

peukohori

Το Πευκοχώρι είναι μεγάλος οικισμός στην χερσόνησο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Ο οικισμός είναι τουριστικά ανεπτυγμένος και η αμμώδης παραλία του προσελκύει πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο. Ένας από τους συνήθεις τρόπους μετάβασης προς το Πευκοχώρι είναι από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG). Η απόσταση από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG) προς το Πευκοχώρι είναι 96χλμ και ο χρόνος της διαδρομής περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά. Η οργάνωση εκ των προτέρων του ταξιδιού σας θα σας απαλλάξει από το άγχος της μεταφοράς απολαμβάνοντας περισσότερο τις διακοπές σας. Κάντε την κράτηση σας με την Alpha Thessaloniki Transfers και να είστε σίγουροι ότι θα ταξιδέψετε με τον πιο ευχάριστο και ασφαλή τρόπο.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η κράτηση στην Alpha Thessaloniki Transfers είναι εύκολη και απαιτεί πολύ λίγο χρόνο. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση μεταφοράς από το σημείο της επιλογής σας προς οποιονδήποτε προορισμό. Τα απαραίτητα βήματα είναι απλά.

 1. Συμπληρώστε τα πεδία στην φόρμα κράτησης και πατήστε “τιμή”.
 2. Κάντε επιλογή του οχήματος που επιθυμείτε και πατήστε “κράτηση”.
 3. Συμπληρώστε τα στοιχεία και πατήστε “επόμενο”.
 4. Ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησης σας και πατήστε “κράτηση”.
 5. Σύντομα θα λάβετε επιβεβαίωση της κράτησης με τα στοιχεία της κράτησής σας.

Στην Alpha Thessaloniki Transfers δεν έχουμε κρυφά κόστη και η τιμή που θα δείτε είναι η τιμή που θα πληρώσετε – ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Καινούρια οχήματα
 • Επαγγελματίες οδηγοί
 • Ευελιξία κράτησης
 • Τελικές τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις
 • Δωρεάν χρόνος αναμονής
 • Δωρεάν παιδικά καθίσματα
 • Δωρεάν WiFi

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ

Οι οδηγοί μας είναι πλήρως εξουσιοδοτημένοι, πολύ έμπειροι και ευγενικοί. Γνωρίζουν ακριβώς πού πηγαίνουν και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι  θα ταξιδεύσετε με άνεση και ασφάλεια.

 ΤΥΠΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Our vehicles

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) - Πευκοχώρι
Πευκοχώρι - Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG)
 Κέντρο Θεσσαλονίκης - Πευκοχώρι
Πευκοχώρι - Κέντρο Θεσσαλονίκης
 Απόσταση 96χλμ
 Χρόνος 1 ώρα & 10 λεπτά

Για κρατήσεις εντός 12 ωρών επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση κράτηση στο +30 2315000430.

24h call

Μεταφορά ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ταξί Θεσσαλονίκη Πευκοχώρι Χαλκιδική, ταξί προς Πευκοχώρι Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο ταξί προς Πευκοχώρι Χαλκιδικής τιμή, Φθηνό ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Πευκοχώρι, Κόστος ταξί αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Πευκοχώρι Χαλκιδικής, πόσο κοστίζει το ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Πευκοχώρι Χαλκιδικής;, Τιμές ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη προς Πευκοχώρι, Ταξί Πευκοχώρι Χαλκιδική προς αεροδρόμιο Θεσσαλονικης, Κράτηση ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Πευκοχώρι, taxivan, van transfer, taxi van transfers

alpha transfers footer

Η Alpha Thessaloniki Transfers είναι μια υπηρεσία κράτησης και μεταφοράς με ενοικιαζόμενα οχήματα με οδηγό και ταξί με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης. Είμαστε στον χώρο της μεταφοράς προσώπων από το 1996. Παρέχουμε μια αξιόπιστη, και χαμηλού κόστους υπηρεσία μεταφοράς προς όλους τους προορισμούς στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Κριτικές

TripAdvisor leave review

Google Reviews

Facebook Review

cardlink cards