• Πολυτεχνείου 17B, Θεσσαλονίκη
 • +(30) 2315000430
 • +(30) 6995265111
 • [email protected]
Επιστροφή

ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ouranoupoli

Η Ουρανούπολη είναι παραθαλάσσιο χωριό του νομού Χαλκιδικής και ο τελευταίος κοσμικός προορισμός πριν μεταβεί κάποιος στο Άγιο Όρος. Ένας από τους συνήθεις τρόπους μετάβασης προς την Ουρανούπολη είναι από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG). Η απόσταση από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG) προς την Ουρανούπολη είναι 117 χλμ και ο χρόνος της διαδρομής περίπου 1 ώρα και 50 λεπτά. Η οργάνωση εκ των προτέρων του ταξιδιού σας θα σας απαλλάξει από το άγχος της μεταφοράς απολαμβάνοντας περισσότερο τις διακοπές σας. Κάντε την κράτηση σας με την Alpha Thessaloniki Transfers και να είστε σίγουροι ότι θα ταξιδέψετε με τον πιο ευχάριστο και ασφαλή τρόπο.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η κράτηση στην Alpha Thessaloniki Transfers είναι εύκολη και απαιτεί πολύ λίγο χρόνο. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση μεταφοράς από το σημείο της επιλογής σας προς οποιονδήποτε προορισμό. Τα απαραίτητα βήματα είναι απλά.

 1. Συμπληρώστε τα πεδία στην φόρμα κράτησης και πατήστε “τιμή”.
 2. Κάντε επιλογή του οχήματος που επιθυμείτε και πατήστε “κράτηση”.
 3. Συμπληρώστε τα στοιχεία και πατήστε “επόμενο”.
 4. Ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησης σας και πατήστε “κράτηση”.
 5. Σύντομα θα λάβετε επιβεβαίωση της κράτησης με τα στοιχεία της κράτησής σας.

Στην Alpha Thessaloniki Transfers δεν έχουμε κρυφά κόστη και η τιμή που θα δείτε είναι η τιμή που θα πληρώσετε – ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Καινούρια οχήματα
 • Επαγγελματίες οδηγοί
 • Ευελιξία κράτησης
 • Τελικές τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις
 • Δωρεάν χρόνος αναμονής
 • Δωρεάν παιδικά καθίσματα
 • Δωρεάν WiFi

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ

Οι οδηγοί μας είναι πλήρως εξουσιοδοτημένοι, πολύ έμπειροι και ευγενικοί. Γνωρίζουν ακριβώς πού πηγαίνουν και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι  θα ταξιδεύσετε με άνεση και ασφάλεια.

 ΤΥΠΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Our vehicles

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) - Ουρανούπολη
Ουρανούπολη - Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG)
 Κέντρο Θεσσαλονίκης - Ουρανούπολη
Ουρανούπολη - Κέντρο Θεσσαλονίκης
 Απόσταση 117χλμ
 Χρόνος 1 ώρα & 50 λεπτά

Για κρατήσεις εντός 12 ωρών επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση κράτηση στο +30 2315000430.

24h call

Μεταφορά ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Ουρανούπολη Χαλκιδικής, ταξί Θεσσαλονίκη Ουρανούπολη Χαλκιδική, ταξί προς Ουρανούπολη Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο ταξί προς Ουρανούπολη Χαλκιδικής τιμή, Φθηνό ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Ουρανούπολη, Κόστος ταξί αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Ουρανούπολη Χαλκιδικής, πόσο κοστίζει το ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Ουρανούπολη Χαλκιδικής;, Τιμές ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη προς Ουρανούπολη, Ταξί Ουρανούπολη Χαλκιδική προς αεροδρόμιο Θεσσαλονικης, Κράτηση ταξί από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Ουρανούπολη, taxivan, van transfer, taxi van transfers

alpha transfers footer

Η Alpha Thessaloniki Transfers είναι μια υπηρεσία κράτησης και μεταφοράς με ενοικιαζόμενα οχήματα με οδηγό και ταξί με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης. Είμαστε στον χώρο της μεταφοράς προσώπων από το 1996. Παρέχουμε μια αξιόπιστη, και χαμηλού κόστους υπηρεσία μεταφοράς προς όλους τους προορισμούς στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Κριτικές

TripAdvisor leave review

Google Reviews

Facebook Review

cardlink cards